Avalanşă de furturi în judeţhoti1

Lucrătorii din cadrul IPJ Satu Mare au identificat la sfârşitul săptămânii trecute şapte persoane ca fiind autorii unor infracţiuni de furt. Astfel, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Satu Mare efectuează cercetări faţă de Vasile P., în vârstă de 56 de ani, agent de pază, Cătălin T., în vârstă de 32 de ani, Radu Ioan M., în vârstă de 33 de ani, şi Dumitru B., muncitori la o societate comercială din judeţ, toţi cu domiciliul în Satu Mare, care în seara zilei de joi, în jurul orelor 23,00, au sustras produse de şi din carne în valoare de 500 lei, din incinta societăţii comerciale la care erau angajaţi, produse care au fost împărţite cu agentul de pază Adrian C., în vârstă de 44 de ani, din Satu Mare. Produsele au fost ridicate si restituite părţii vătămate.
În cursul zilei de sâmbătă, s-a prezentat la sediul Poliţiei Municipiului Satu Mare Manuela P., în vârstă de 27 de ani, din Satu Mare, care reclamă faptul că, la sfârşitul lunii iulie, Mihaela S., în vârstă de 23 de ani din Satu Mare, în timp ce a fost găzduită la locuinţa părţii vătămate, i-a sustras acesteia un lănţişor din aur de 14 karate, în greutate de 12,6 grame, cauzându-i un prejudiciu de 2200 lei.
Poliţiştii Secţiei Poliţie Rurală Valea Vinului au fost sesizaţi telefonic, sâmbătă, de către Eva S., în vârstă de 56 de ani, cu domiciliul în Satu Mare, despre faptul că, în după amiaza zilei de vineri, autori neidentificaţi i-au sustras un covor dintr-o anexă a unei locuinţe pe care o deţine în localitatea Amaţi. În urma cercetărilor efectuate, a fost identificat autorul faptei, acesta fiind Iosif S., în vârstă de 53 de ani, domiciliat în localitatea Amaţi. Prejudiciul, în valoare de 100 lei, a fost recuperat şi predat părţii vătămate. Cele şapte persoane sunt cercetate în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
Pavel Prodaniuc

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts