Acționarul privat al ACS Volei Municipal Zalău, exclus pentru neplată 
Conducerea echipei ACS Volei Municipal Zalău a cerut excluderea firmei private, SC Drilling Equipment SRL Zalău, firmă ce deţine 4% din acţiunile echipei de volei masculin, motivul principal fiind neplata contribuţiei financiare către clubul sportiv.
„Contribuţia pe care trebuiau să o achite anul trecut a fost de 96.000 lei, din care au plătit 46.000 lei. Anul acesta nu au plătit niciun leu şi suntem deja în luna martie”, a declarat Stelian Potroviţă, preşedintele clubului de volei masculin din Zalău. El a mai spus că a fost convocată Adunarea Generală a Asociaţilor la Clubul Sportiv Volei Municipal Zalău pentru data de 7 aprilie, punctele ordinii de zi fiind excluderea din asociaţie a SC Drilling Equipment SRL şi cooptarea în asociaţie a unui nou membru.
SC Drilling Equipment SRL deţine 4% din acţiunile Volei Municipal Zalău începând cu 2013, după retragerea acţionarului care a dat pentru o perioadă şi denumirea echipei, respectiv grupul de firme Remat. Remat a deţinut iniţial 28% din acţiuni, după care procentul s-a redus la 4% pentru ca, în final, grupul de firme să renunţe la sprijinirea echipei de volei.
Echipa de volei masculin şi-a schimbat denumirea, în luna iunie 2013, din Remat Zalău în Asociație Club Sportiv Volei Municipal Zalău. Modificarea a survenit după ce grupul de firme Remat s-a retras din acţionariatul clubului, format în prezent din Primăria Zalău – 92%, Consiliul Judeţean Sălaj – 4% şi SC Drilling Equipment SRL – 4%.
Mai mult, conducerea clubului de volei a decis scoaterea de pe echipamentele jucătorilor numele firmei Drilling Equipment şi l-a înlocuit cu inscripţia Primăria Zalău. Acest lucru s-a văzut deja în meciul jucat cu Unirea Dej, sportivii de la Volei Municipal Zalău nu au mai avut cu reclama firmei zălăuane pe echipamente.
Iulian Duma
ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts