More  Acționarul privat al ACS Volei Municipal Zalău, exclus pentru neplată

  - Advertisement -

   
  Conducerea echipei ACS Volei Municipal Zalău a cerut excluderea firmei private, SC Drilling Equipment SRL Zalău, firmă ce deţine 4% din acţiunile echipei de volei masculin, motivul principal fiind neplata contribuţiei financiare către clubul sportiv.
  „Contribuţia pe care trebuiau să o achite anul trecut a fost de 96.000 lei, din care au plătit 46.000 lei. Anul acesta nu au plătit niciun leu şi suntem deja în luna martie”, a declarat Stelian Potroviţă, preşedintele clubului de volei masculin din Zalău. El a mai spus că a fost convocată Adunarea Generală a Asociaţilor la Clubul Sportiv Volei Municipal Zalău pentru data de 7 aprilie, punctele ordinii de zi fiind excluderea din asociaţie a SC Drilling Equipment SRL şi cooptarea în asociaţie a unui nou membru.
  SC Drilling Equipment SRL deţine 4% din acţiunile Volei Municipal Zalău începând cu 2013, după retragerea acţionarului care a dat pentru o perioadă şi denumirea echipei, respectiv grupul de firme Remat. Remat a deţinut iniţial 28% din acţiuni, după care procentul s-a redus la 4% pentru ca, în final, grupul de firme să renunţe la sprijinirea echipei de volei.
  Echipa de volei masculin şi-a schimbat denumirea, în luna iunie 2013, din Remat Zalău în Asociație Club Sportiv Volei Municipal Zalău. Modificarea a survenit după ce grupul de firme Remat s-a retras din acţionariatul clubului, format în prezent din Primăria Zalău – 92%, Consiliul Judeţean Sălaj – 4% şi SC Drilling Equipment SRL – 4%.
  Mai mult, conducerea clubului de volei a decis scoaterea de pe echipamentele jucătorilor numele firmei Drilling Equipment şi l-a înlocuit cu inscripţia Primăria Zalău. Acest lucru s-a văzut deja în meciul jucat cu Unirea Dej, sportivii de la Volei Municipal Zalău nu au mai avut cu reclama firmei zălăuane pe echipamente.
  Iulian Duma


  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  Cu buzele umflate

  0