More


  Bonificație de 5% pentru zălăuanii care își plătesc integral impozitele și taxele

  - Advertisement -

  1

  Primăria Municipiului Zalău reamintește contribuabililor, atât persoane fizice cât și persoane juridice, că termenul scadent pentru plata impozitelor şi taxelor locale aferente primului semestru este data 31 martie 2014.

  Potrivit reprezentanţilor Primăriei Zalău, persoanele fizice şi juridice care achită integral obligaţiile datorate bugetului local pentru întreg anul 2014, până la data de 31 martie, inclusiv, beneficiază de o bonificaţie de 5%.

  De menționat faptul că pentru plata taxelor şi impozitelor există mai multe modalități de plată, una dintre ele destinată persoanelor care au acces la internet și dețin un card bancar, prin www.ghiseul.ro. Pentru această modalitate online de plată, utilizatorul trebuie să aibă cont și parolă, care se obțin o singură dată de la Primăria Municipiului Zalău, camera 5, în timpul programului de lucru. În anul 2013, 150 de contribuabili au făcut plăți prin www.ghișeul.ro, în valoare de 30.746 de lei.

  De asemenea, contribuabilii îşi pot achita taxele şi impozitele şi la ghișeele Serviciului Impozite și Taxe Locale din cadrul Primăriei Municipiului Zalău, la mai multe oficii poștale, dar şi la doua instituţii bancare din oraş.
  Iulian Duma  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img