Campanie de modernizare a străzilor pietruite din Negreştinegresti

Primăria oraşului Negreşti Oaş a demarat o amplă campanie de modernizare a nouă străzi momentan pietruite. Primarul Aurelia Fedorca a mai adăugat că, după ce vor fi finalizate lucrările de modernizare şi extindere a reţelei de apă şi canalizare, vor fi reabilitate în totalitate cinci artere importante din oraş.

Proces de modernizare, în plină desfăşurare
Până în prezent, au fost reparate şi modernizare străzile Pădurii, 1 Iunie, Vâltori, Viitorului, Primăverii, Popeşti, Zorilor şi Pietrosului. “Este practic o campanie de reparaţii şi modernizare de primăvară a acestor străzi astfel încât cetăţenii oraşului nostru să poată circula în condiţii cât de cât civilizate. Aceste lucrări sunt finanţate cu bani de la bugetul local”, a precizat primarul oraşului Negreşti Oaş, Aurelia Fedorca.
Edilul şef a mai precizat că în scurt timp vor mai fi executate lucrări de modernizare a străzilor Arenei, Moţilor, Salcâmilor precum şi în localitatea Tur. De asemenea, în perioada imediat următoare va fi executată o lucrare de extindere a reţelei de curent electric pe strada Tineretului după care va fi modernizată şi această stradă.

Cinci străzi reabilitate în totalitate
Primarul Aurelia Fedorca a mai precizat că în perioada următoare vor fi reabilitate în totalitate alte cinci străzi din oraş. “Aşteptăm semnarea contractului de începere a lucrărilor la proiectul de modernizare şi extindere a reţelei de apă şi canalizare. Avem stabilit deja un plan de acţiune şi imediat ce conductele de apă şi canalizare vor fi instalate se va trece la lucrările de reabilitare a străzilor”, a precizat edilul şef.
În prima parte a acestei acţiuni sunt prevăzute străzile Cornetului, Oaşului, Unirii I, Morii şi Cerbului. Lucrările de reabilitare a acestor străzi sunt cuprinse într-un proiect mai amplu finanţat din proiecte europene. “Cetăţenii de pe strada Cornetului ne-au făcut o serie de sesizări cu privire la modul cum se desfăşoară circulaţia pe aceste străzi. Îi anunţ pe această cale că în scurt timp strada va intra în reabilitare şi că se va putea circula în condiţii civilizate”, a mai precizat primarul Fedorca.

Florin Dura

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts