More


  Dotări de ultimă generație la Spitalul Județean de Urgență Zalău

  - Advertisement -

  După ce a fost pusă în funcţiune, anul trecut, cu sprijinul financiar al Tenaris Silcotub Zalău, o linie modernă de servire a hranei pacienţilor din cadrul Spitatului Județean de Urgență Zalău, bucătăria a fost completată cu noi dotări.

  Astfel, bucătăria spitalului a fost echipată cu dispozitive noi de preparare a hranei dar și cu echipamente specializate pentru transportul acesteia, mai exact cărucioare şi huse termoizolante. La fel ca şi linia de distribuire şi servire a mesei și aceste dotări au fost realizate tot cu sprijinul financiar al companiei TenarisSilcotub, contribuţia producătorului de ţeavă ajungând, în acest proiect, la aproximativ 670.000 de lei.

  Începând din luna februarie, parteneriatul încheiat între TenarisSilcotub și Consiliul Județean Sălaj, vizând sprijinul şi confortul pacienţilor în raport cu sistemul de sănătate, a trecut la o nouă etapă, fiind demarat proiectul „Ghidul pacientului spre sănătate”. În urma realizării acestui proiect, contând pe un sprijin financiar al TenarisSilcotub în sumă de peste 33.000 de lei, comunităţii sălăjene îi va fi oferit un instrument de informare ce va cuprinde toate detaliile legate de raportul sălăjenilor, de informarea cât mai completă şi corectă a acestora în calitate de pacienți, cu sistemul de sănătate.

  Proiectul vine în completarea eforturilor dezvoltate de către Consiliul Judeţean şi Spitalul Judeţean de Urgenţă din Zalău cu privire la îmbunătăţirea serviciilor de sănătate oferite comunităţii.

  „Sănătatea continuă să fie pentru noi o prioritate, încercând să îmbunătăţim pe cât posibil fiecare dintre palierele sistemului care ne sunt la îndemână, ca şi competenţe. Astfel, alături de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate, Direcţia de Sănătate Publică Sălaj, Spitalul Judeţean de Urgenţă din Zalău, Fundaţia „Acasă” şi TenarisSilcotub – cărora le mulţumesc pentru pertinenţa cu care participă la realizarea proiectului – venim în sprijinul pacienţilor, în sensul mai bunei lor informări şi abordări a sistemului de sănătate: să evite pe cât posibil drumurile inutile, să cunoască din vreme toate documentele ce le sunt necesare atunci când se adresează sistemului de sănătate (medic de familie, spital etc.), care le sunt drepturile dar şi responsabilităţile ca şi pacienţi. Ghidul pacientului spre sănătate se află în plină construcţie, la finalizarea acestei etape, va fi
  multiplicat şi distribuit populaţiei” a declarat Tiberiu Marc, preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj.
  Iulian Duma  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img