More  Gest de apreciere faţă de sătmărence din partea PSD

  - Advertisement -

  DSC_0125

  Seniorii social-democraţi însoţiţi de reprezentanţii Organizaţiei de Tineret a PSD Satu Mare au dăruit sâmbătă flori sătmărencelor, acţiune organizată cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii. Grupul de social-democraţi în frunte cu preşedinţii Organizaţiilor Judeţene şi Municipale a PSD Satu Mare, Mircea Govor şi Dorel Coica, a secretarului general, Toma Betea, dar şi a preşedinţilor de tineret Raul Băbţan, respectiv Ionuţ Bujor, au pornit din faţa sediului de partid în jurul orei 11.00.

  Mii de trandafiri roşii
  Social-democraţii sătmăreni au pregătit pentru această acţiune mii de trandafiri roşii, pe care i-au dăruit din suflet sătmărencelor. Pe lângă miile de flori, sătmărencele au primit şi invitaţii la concertul trupei VH2, care a avut loc sâmbătă seara. Florile şi invitaţiile au fost împărţite sătmărencelor în zona Semicorso, Aleea Coposu, zona Centrul Nou, dar şi în zona Pieţei Mari.

  Preşedintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, a transmis cele mai frumoase gânduri pentru doamne şi domnişoare cu ocazia Zilei de 8 Martie. “Ca în fiecare an, PSD este alături de femeile noastre de 8 Martie, astfel că azi le dăruim din suflet câte o floare alături de urările noastre de bine. Le dorim să aibă parte de o primăvară însorită alături de cei dragi şi le transmitem un călduros “La Mulţi Ani!”.

  Preşedintele Organizaţiei Municipale a PSD Satu Mare, Dorel Coica, le-a înmânat doamnelor şi domnişoarelor întâlnite câte o invitaţie la concertul organizat special de 8 Martie şi le-a transmis tot binele din lume. Urări de bine au mai transmis şi Toma Betea, Raul Băbţan şi Ionuţ Bujor.

  Sătmărencele, surprinse şi mulţumite
  Femeile au fost plăcut surprinse de gestul social-democraţilor sătmăreni, au mulţumit atât pentru flori, pentru invitaţii, dar şi pentru urările de bine şi au transmis, la rândul lor, numeroase gânduri bune. “Mulţumim celor din PSD pentru frumosul lor gest. Sunt surprinsă atât de florile primite cât şi de invitaţia la concert. Apreciez acest lucru , a declarat una dintre sătmărencele întâlnite de social-democraţi pe stradă.

  Social- democraţii nu s-au rezumat doar la doamnele şi domnişoarele întâlnite pe stradă, ci au intrat şi în magazine, unde femeile erau la datorie, cărora, de asemenea, le-au fost înmânate flori şi invitaţii.

  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts