More  Handbal feminin – Regal handbalistic de excepție la Zalău

  - Advertisement -

  Tadici aduce reprezentativa de handbal feminin a României la Zalău, după 20 de ani Naționala mare și cea de tineret „se bat” în urbea de sub Meseș

  1

  Echipa naţională de handbal feminin a României a evoluat, ultima dată, la Zalău în urmă cu circa 20 de ani, în cadrul turneului „Trofeul Carpaţi”. Antrenorul HC Zalău și al reprezentativei naționale de handbal feminin, Gheorghe Tadici a progrmat, duminică, 23 martie, începând cu orele 17.00, în Sala Sporturilor din Zalău, un meci de excepție, între naţionala de senioare și cea de tineret a României, care se află în orașul de sub Meseș în cadrul unui turneu de pregătire. Preţul unui bilet  de intrare la acest meci este de doar 5 lei și cu siguranță iubitorii handbalului din Zalău vor umple până la refuz capacitatea sălii.

  „Înaintea celor două meciuri amicale cu Germania vom susţine două partide împotriva naţionalei de tineret, care este anticamera echipei de senioare. Primul meci va avea loc la Baia Mare, iar al doilea se va disputa la Zalău, duminică, începând cu ora 17.00. Suntem în pregătire. Profităm de faptul că lotul de tineret se pregăteşte la Zalău începând de miercuri, 19 martie şi în ideea de a recompensa suporterii noştri de la handbal, care ne-au susţinut pe parcursul campionatului, în campania de calificare în Play Off, am gândit ca duminică să facem un joc de pregătire la Zalău, astfel încât cei care vor fi la sală să poată urmări, practic, tot ce are mai bun handbalul la ora actuală”, a declarat managerul sălăjean Gheorghe Tadici.

  Trebuie precizat faptul că naţionala de tineret a României se va reuni miercuri la Zalău sub comanda tehnicianul Popa Sevişteanu, din lotul HC Zalău fiind convocate portarul Ana Maria Inculeţ şi jucătoarele Claudia Constantinescu şi Eliza Cicic.

  Tot miercuri se va reuni la Baia Mare şi naţionala de senioare, pregătită de Gheorghe Tadici, iar de la HC Zalău a fost convocat căpitanul echipei, Georgiana Ciuciulete.
  Iulian Duma  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts