More  Jandarm sălăjean dublu medaliat la campionatul de karate organizat de Ministerul Afacerilor Interne

  - Advertisement -

  1

  El va participa, în aprilie, și la Campionatul Mondial de Karate-Do, organizat de W.S.K.U. în Prishtina (Kosovo)

  Conform Calendarului cu principalele activităţi sportive organizate la nivelul MAI, în perioada 4-7 martie a.c., în Arad a avut loc faza finală pe minister a campionatului de karate.

  Inspectoratul Judeţean de Jandarmi (IJJ) Sălaj a fost reprezentat la această competiţie de plutonierul major Chiş Dan, care a avut o comportare foarte bună, fiind singurul participant care a reuşit să câştige două medalii. Astfel, jandarmul sălăjean a concurat la probele kumite pe echipe, unde a urcat pe treapta a doua a podiumului cu echipa Jandarmeriei Române obţinând medalia de argint, respectiv proba de kata, probă la care s-a clasat pe locul 3, obţinând medalia de bronz.

  Pentru rezultatele obţinute, subofiţerul va fi recompensat conform regulamentelor militare, medaliile obţinute reprezentând încununarea efortului depus şi a faptului că a reprezentat cu succes instituţia din care face parte. Subofiţerul îşi desfăşoară activitatea în cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi (IJJ) Sălaj din anul 2004, iar în timpul liber este instructor de karate la CS Danisan Zalău, având gradul „4 DAN”.

  Pentru jandarmul sălăjean seria concursurilor importante va continua şi în perioada următoare, el urmând să participe la Campionatul Mondial de Karate-Do, organizat de W.S.K.U. în Prishtina (Kosovo) în perioada 4 – 8 aprilie 2014.
  Iulian Duma  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts