More


  Localurile, pregătite pentru petrecerea de 8 Martie

  - Advertisement -

  petrecere

  Marea majoritate a localurilor din municipiul Satu Mare sunt pregătite pentru petrecerea de 8 Martie. Fiecare oferă câte un meniu de bază, desert şi băuturi, iar buna dispoziţie va fi asigurată în unele cazuri de DJ profesionişti sau de formaţii. Din câte se pare, nu vor duce lipsă de clienţi, majoritatea locurilor disponibile fiind deja rezervate.

  Femeile din Primărie petrec la Romantic
  După ce ieri seară au petrecut femeile din cadrul Spitalului Judeţean, în această seară, la restaurantul Romantic vor fi sărbătorite doamnele şi domnişoarele din cadrul Primăriei Satu Mare. Petrecerea este organizată de către sindicat, membrii acestuia având asigurat meniul gratis, iar cei care nu sunt membrii vor fi nevoiţi să şi-l achite. Muzica va fi asigurată de un DJ profesionist.
  Restaurantul Aurora oferă, pentru petrecerea de 8 Martie, un meniu format dintr-un aperitiv bogat, un preparat de bază şi desert, iar muzica petrecerii va fi asigurată live de trupa No Comment. Petrecere de Ziua Femeii va fi organizată şi la restaurantul Mioriţa, unde se va putea servi un aperitiv şi o friptură şi se va putea dansa pe muzica mixată de un DJ profesionist.

  Show special la Trattoria per Passione
  Pentru doamne şi domnişoare, Trattoria per Passione a pregătit pentru această seară un show special cu coafuri extravagante, make-up în acuarele şi eyeliner gel şi accesorii din piele. Buna dispoziţie va fi asigurată de trupa XXL Band, muzica live fiind asortată cu un meniu delicios, pregătit special pentru această serată de Chef Mario Marinelli.
  La Daemi, vor fi organizate două petreceri. Una va avea loc în sala festivă, unde clienţii vor putea beneficia de un meniu special şi unde muzica va fi asigurată de un DJ profesionist. La restaurant va fi o petrecere mai puţin zgomotoasă, fără DJ, unde sătmărenii vor putea petrece o seară liniştită alături de soţiile şi iubitele lor.

  Petreceri speciale la Crenguţa şi Paloma
  La fel ca de fiecare dată, societatea Unicarm vă oferă posibilitatea de a petrece cele mai frumoase clipe alături de soţii şi iubite de 8 Martie la Restaurantul Crenguţa. Pentru numai 50 lei/persoană, bucătarii restaurantului Crenguţa vă propun un meniu plin de savoare: o gustare tradiţională, un preparat de bază, o apă plată Aqua Carpatica 0.5 l, 50 ml Martini / Sheridan’s şi nelipsitul desert, care va fi o surpriză plăcută doamnelor. După un asemenea răsfăţ, va fi momentul să înceapă cu adevărat distracţia oferită de formaţia “Rubin”.
  Petrecere grandioasă şi la Restaurantul Paloma unde, potrivit celor afirmate de patronul Vasile Lup, vor participa circa 400 de persoane. Restaurantul oferă un aperitiv bogat, un fel principal de mâncare şi câte o băutură fină. Buna dispoziţie va fi asigurată atât de un DJ profesionist cât şi de formaţia Sincron.
  Acestea sunt doar câteva dintre localurile care oferă o petrecere frumoasă de Ziua Femeii, astfel că sătmărenii au de unde să aleagă. Demn de remarcat este însă faptul că la niciunul dintre aceste restaurante nu va fi organizat un spectacol de streap-tease masculin.

  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img