More


  Locuri libere în clasa “0”

  - Advertisement -

  clasazero

  Conform calendarului înscrierii în învăţământul primar pentru anul şcolar 2014-2015, recent au fost afişate în unităţile de învăţământ, postate pe site-ul inspectoratului şcolar şi site-ul unităţilor de învăţământ, lista candidaţilor înmatriculaţi, numărul de locuri rămase libere şi lista cererilor nesoluţionate după prima etapă de înscriere. La nivelul judeţului Satu Mare, pentru prima etapă de înscriere în clasa pregătitoare, au fost depuse un număr de 3.171 cereri şi au fost înmatriculaţi 3.145 copii. Ponderea cererilor admise după prima etapă de înscriere este de 99,2%.

  Cei 26 de copii care nu au fost cuprinşi în nicio unitate de învăţământ în prima etapă de înscriere, precum şi copiii care nu au participat la prima etapă, vor participa la etapa a doua de înscriere, conform procedurii specifice de repartizare pe locurile disponibile, elaborată de inspectoratul şcolar. După prima etapă de înscriere au rămas disponibile pentru etapa a doua un număr de 673 de locuri, din care 370 la secţia română-învăţământ tradiţional, 23 la secţia română-step by step, 3 la secţia română-învăţământ special, 268 la secţia maghiară-învăţământ tradiţional, 3 la secţia maghiară-învăţământ special şi 6 la secţia germană-învăţământ tradițional.
  Listele candidaţilor înmatriculaţi în prima etapă, a cererilor nesoluţionate după prima etapă şi a locurilor rămase libere sunt afişate la sediile unităţilor de învățământ şi pe site-ul IŞJ.
  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img