O nouă serie de bilete pentru pensionarii sălăjeniCasa Județeană de Pensii (CJP) Sălaj a primit o nouă serie de bilete de tratament pentru pensionari, plecarea fiind prevăzută pentru zilele de 18, 19 şi 20 martie. Conform datelor oficiale ale CJP Sălaj, în această serie sunt disponibile 70 de bilete. Staţiunile pentru care s-au repartizat acestea fiind Bizuşa, Moneasa, Geoagiu Băi, Olăneşti şi 1 Mai.

Potrivit Casei Judeţene de Pensii (CJP) Sălaj, persoanele care vor să obţină bilete de tratament trebuie să depună la sediul instituţiei un dosar care să cuprindă cererea de acordare a biletului de tratament, o recomandare medicală pentru tratament şi copie după actul de identitate. Cererile pentru bilete se pot depune zilnic, între orele 8.00 – 15.00, la ghişeul „Bilete de tratament”.

De la începutul acestui an, la Casa Judeţeană de Pensii Sălaj au fost depuse 1.420 de cereri pentru bilete de tratament. Începând cu anul trecut, contribuţia pentru un bilet de tratament este de 50% din pensia brută. În cazul pensionarilor care lucrează, este necesară şi adeverinţa cu venitul brut pe luna anterioară plecării la staţiune, iar plata va fi de 50% din venitul cumulat (pensia brută + salariul brut).
Iulian Duma

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts