More


  Petreceri pe cinste de Ziua Femeii

  - Advertisement -

  poiana

  Majoritatea localurilor sătmărene au fost pline ochi de 8 Martie, mii de sătmărence alegând să-şi petreacă, singure ori alături de iubiţi sau de colegi, în acest mod Ziua Internaţională a Femeii. Petrecăreţii s-au distrat până spre dimineaţă pe muzica asigurată de DJ profesionişti sau de formaţii, iar patronii şi angajaţii au făcut tot posibilul ca aceştia să se simtă bine.

  Petrecerile angajaţilor din Primărie şi Apaserv
  Angajatele Primăriei municipiului Satu Mare au petrecut la restaurantul Romantic, cheful fiind organizat de sindicat. Alături de sărbătorite au petrecut primarul Dorel Coica, viceprimarul Radu Roca, precum şi reprezentanţii trupelor VH 2 şi Distinto. Distracţia a fost la maxim, iar membrii trupei Distinto au ales să transmită doamnelor şi domnişoarelor, în stilul lor original, gândurile lor bune şi un călduros “La Mulţi Ani”.

  La restaurantul Poiana Codrului au petrecut ziua de 8 Martie angajaţii SC Apaserv SA Satu Mare. Directorul instituţiei, Dan Stegerean, aflat în mijlocul angajaţilor, a transmis tot binele din lume atât angajatelor cât şi tuturor femeilor din lume. “Am ales să petrecem împreună atât bărbaţi cât şi femei, încercând în acest fel să construim o echipă”, a spus Stegerean. Doamnele şi domnişoarele de la Apaserv s-au distrat de minune la această petrecere, iar patroana restaurantului, Mariana Derşidan, a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru a asigura un cadru cât se poate de plăcut.

  Peste 400 de petrecăreţi la Paloma
  Alt restaurant, altă petrecere. Circa 400 de sătmăreni, în mare majoritate femei, dar şi bărbaţi, au petrecut Ziua Femeii la restaurantul Paloma, pe muzica asigurată de trupa Sincron. Patronul Vasile Lup şi angajaţii restaurantului s-au pregătit temeinic pentru a se asigura că toţi petrecăreţii se simt bine. Distracţia a durat până spre dimineaţă.

  Petreceri de 8 Martie au mai avut loc şi la Restaurantul Aurora, unde muzica a fost asigurată de trupa “No Comment”, precum şi la Restaurantul Crenguţa, unde, după un meniu plin de savoare, distracţia a fost asigurată de formaţia “Rubin”.
  Trattoria per Passione a pregătit pentru doamne şi domnişoare un show special cu coafuri extravagante, make-up în acuarele şi eyeliner gel şi accesorii din piele, iar buna dispoziţie a fost asigurată de trupa XXL Band, muzica live fiind asortată cu un meniu delicios, pregătit special pentru această serată de Chef Mario Marinelli.

  Florin Dura

  romantic  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img