More

    Polițiștii sălăjeni au renunțat la arme și au trecut la polonic

    1

    Poliţiştii sălăjeni din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Sălaj au renunţat, ieri, timp de  câteva ore la arme și dosare şi au trecut la polonic, în cadrul unui concurs inedit de preparat mâncăruri tradiționale (bogracs), de la care nu au lipsit însă nici pălinca, vinul, brânza, slănina și ceapa. Ca atmosfera să fie cât mai destinsă, la eveniment a fost invitat și celebrul de acum Ghiță Ciobanul și renumitul maestru bucătar sălăjean, Mircea Groza.

    La startul competiţiei, desfăşurat la Inspectoratul de Poliţie Județean (IPJ) Sălaj, s-au înscris nu mai puțin de opt echipe de la mai multe servicii din cadrul instituției.

    Marele premiu a fost acordat Serviciului de Acţiuni Speciale, locul I a revenit Serviciului de Investigaţii Criminale, locul II a ajuns la poliţiştii de la Serviciul de Cazier Judiciar, iar premiul III la poliţiştii de la Compartimentul Financiar.

    Cu diploma de cea mai veselă echipă s-a ales Departamentul de Criminalistică, cea mai originală echipă s-a dovedit a fi Departamentul de Logistică, iar premiul de exelenţă le-a fost oferit celor de la Departamentului de Arme şi Poliţiştilor de la Poliţia Municipiului Zalău.
    Iulian Duma

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE