More


  Spectacol incendiar de 8 Martie

  - Advertisement -

  distinto

  Sătmărencele au avut parte de un spectacol special de 8 Martie, sala de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor dovedindu-se a fi neîncăpătoare cu ocazia concertului susţinut de formaţia „Distinto” şi trupa VH2. Evenimentul a fost organizat de Radio 1 în parteneriat cu Primăria şi Consiliul Local Satu Mare, amfitrionul serii fiind realizatorul de emisiuni Victor Constantinovici.

  Femeile, felicitate de autorităţi
  La intrarea în Casa de Cultură, doamnele şi domnişoarele au fost aşteptate cu flori de către organizatori. În deschiderea spectacolului, pe scenă au urcat vicepreşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Satu Mare, Mircea Govor, şi primarul municipiului reşedinţă de judeţ, Dorel Coica, urându-le sătmărencelor aflate în sală „La mulţi ani” de Ziua Femeii. Dintre oficialităţi, la concert a participat şi viceprimarul municipiului Satu Mare, Radu Roca. După luările de cuvânt, s-a dat drumul petrecerii.
  Aflaţi în premieră la Satu Mare, soliştii de la “Distinto”, cei doi tenori Octavian Dobrotă şi Marius Olteanu, respectiv bas-ul Mihai Radu, au cucerit inimile spectatorilor “furând” ropote de aplauze din rândul auditoriului. Soliştii de la “Distinto” au interpretat arii de operă, canţonete dar şi prelucrări moderne ale unor fragmente de muzică clasică. Prestaţia acestora a fost răsplătită cu aplauze la scenă deschisă.

  Recitalul trupei VH2, răsplătit cu aplauze
  A urmat apoi Gabriel Cotabiţă cu trupa VH2, ai cărei membri nu mai trebuie prezentaţi publicului. Sătmărencele prezente la concert au cântat alături de Gabriel Cotabiţă piesele care au făcut celebră trupa VH2 şi au răsplătit cu ropote de aplauze evoluţia acestora. Sărbătoritele s-au simţit foarte bine, astfel că au cântat şi au aplaudat pe toată durata spectacolului. Spectacolul a durat circa două ore.

  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img