Țigani cercetați pentru înșelăciuneO femeie din localitatea sălăjeană Doh a fost înșelată de două persoane de etnie rromă, în timp ce se afla la serviciu la un magazin de pe raza localității.

Poliţiştii Secției de Poliţie Rurală Sărmăşag au fost sesizați, sâmbătă 15 martie, în jurul orelor 17.00,  de către o femeie din Doh, cu privire la faptul că în timp ce se afla de serviciu la magazinul din localitate, înăuntru au intrat două persoane, un bărbat de aproximativ 50 de ani și o femeie în vârstă de aproximativ 45 de ani, ambii de etnie rromă. Acestea au solicitat să fie servite cu produse alimentare, în valoare de 33,7 lei, femeia achitând contravaloarea acestora cu o bacnotă de 500 lei, după care au primit produsele și restul de 466,3 lei. Ulterior cei doi s-au răzgândit, pe motiv că produsele nu corespund din punct de vedere calitativ, înapoindu-le vânzătoarei, împreună cu câteva bancnote de diferite valori. Aceasta le-a înmânat bancnota de 500 lei, după care cele două persoane au părăsit în grabă magazinul. După ce vânzătoarea a numărat banii primiți, a constatat că lipsește suma de
250 lei, motiv pentru care a anunţat imediat Poliția.
Cu ocazia cercetărilor și investigațiilor efectuate de către poliţiştii din comunele sălăjene Carastelec și Măeriște, în trafic a fost identificat un autoturism înmatriculat în Vaslui, condus de către Dorel M., în vârstă de 47 de ani, din Huedin, iar pe bancheta din dreapta față a fost identificată Lina M., în vârstă de 45 ani.

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Sălaj, în urma cercetărilor s-a stabilit că cei doi au înşelat-o pe vânzătoare, la ei fiind găsite şi bancnotele. Cele două persoane sunt cercetate pentru înșelăciune.
Iulian Duma

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts