More


  Volei masculin – Divizia A1 Play-off / Volei Municipal Zalău luptă pentru un loc pe podium cu SCM Craiova

  - Advertisement -

  1

  După două meciuri foarte bine în care le-au administrat un sec 3-0 voleibaliștilor de la Știința Explorări Baia Mare, băieții pregătiți de Aurel Vlaicu și Bogdan Nicolae, cei de la Volei Municipal Zalău au reuşit accederea în fazele semifinale ale campionatului Diviziei A1 de volei masculin, urmând să întâlnească SCMU Craiova.

  În cealalaltă semifinală se vor confrunta Dinamo Bucureşti şi CVM Tomis Constanţa. Meciurile din acest turneu al play-off-ului se vor juca după sistemul „cel mai bun din cinci meciuri” și vor avea loc pe 28, 29 martie, 2, 3 și 6 aprilie.
  Cealaltă echipă a Sălajului, CS Phoenix Şimleu Silvaniei va juca în turneul play-off pentru locurile 5 – 8 cu Unirea Dej, iar în celălalt meci se vor întâlni Știința Explorări Baia Mare şi Arcada Galaţi.
  Turneul pentru locurile 5 – 8 se desfășoară după sistemul „cel mai bun din trei meciuri” și va avea lor pe data de 28 martie, 2 şi 5 aprilie.
  Pentru a rămâne pe prima scenă a voleiului, în Divizia A1 la volei masculin, „U” Cluj va întâlni CSM Bucureşti, după sistemul „cel mai bun din cinci meciuri”.
  Iulian Duma  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img