Volei Municipal Zalău și-a dezamăgit suporteriiACS Volei Municipal Zalău – Explorări Baia Mare 1-3 (25-23, 23-25, 26-24, 16-25)

După ce a terminat doar pe locul trei la finalul sezonului regultat, ACS Volei Municipal Zalău este la un pas să nu se mai califice nici în semifinalele Diviziei A1 și să rateze cel mai important obiectiv al sezonului, un nou titlu de campioni.

Băieții antrenați de Aurel Vlaicu, cei de la Volei Municipal, au mai primit o lecție de volei, chiar pe propriul teren, fiind „bătuți” de cei de la Ştiinţa Explorări Baia Mare, echipă care le-a mai administrat o bătaie, tot pe teren propriu şi tot cu scorul de 1 – 3.

După ce a avut 8 – 7 şi 16 – 12 la cele două time-out-uri tehnice ale primului set, Zalăul a pierdut incredibil primul set, scor 25-23. În setul al doilea, voleibaliştii zălăuani au jucat mult mai bine și au reușit să se impună, de data aceasta în favoarea lor, scor 25-23. Setul al treilea a fost cel mai aprig disputat, iar maramureșenii au dat dovadă de mai multă concentrare și faptul că au respectat indicațiile tehnico-tactice ale antrenorulul, câștigând cu 26-24.

În setul patru, spectatorii prezenți în număr mare la Sala Sporturilor din Zalău, în loc să vadă o revenire de formă a jucătorilor și să se relanseze meciul, au fost dezamăgiți total, echipa de sub Meseș neputând face față jocului bun al băimărenilor și cedând setul la 16.

Cea de-a doua partidă dintre Volei Municipal Zalău şi Ştiinţa Explorări Baia Mare este programată miercuri, de la ora 15.30, la Baia Mare, iar în cazul unei victorii a formaţiei zălăuane, partida decisivă se va juca sâmbătă, la Zalău.
Iulian Duma

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts