More

  Un bărbat a murit electrocutat la locul de muncă

  Un accident mortal de muncă a avut loc sâmbătă după-amiază în localitatea Tătărăşti, care s-a soldat cu decesul unei persoane. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, criminaliştii, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Beltiug, un echipaj al ambulanţei, respectiv inspectorii din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Satu Mare.

  Medicii sosiţi la faţa locului n-au mai putut face nimic decât să constate decesul lui Nicolae A., în vârstă de 53 de ani. Din primele cercetări, oamenii legii au stabilit faptul că victima s-a electrocutat în timp ce efectua lucrări de racordare a apei la atelierul societăţii la care lucra. Cercetările în acest caz continuă pentru a se stabili cu exactitate cauzele care au dus la decesul bărbatului şi dacă acesta şi-a luat măsurile de protecţie.
  Un alt accident de muncă s-a produs sâmbătă în incinta unei societăţi comerciale din municipiul Satu Mare. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale care au constatat faptul că în timpul transportării unui raft metalic cu un autostivuitor a rezultat accidentarea lui Szabolcs F., în vârstă de 27 de ani, angajat al societăţii respective, care a suferit o contuzie la genunchiul drept. Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Satu Mare în vederea acordării de îngrijiri medicale.
  Pavel Prodaniuc

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE