More

    Pensionarii se pregătesc deja de Crăciun

    craciun

    Asociația Județeană a pensionarilor Satu Mare şi-a propus să realizeze o șezătoare din codru pentru a readuce în atenția sătmărenilor obiceiuri vechi de multe ori uitate din viața satului românesc și a românilor în general. Pentru aceasta s-a realizat un proiect “Tradiții și obiceiuri de iarnă la lăsatul secului de Crăciun” . În proiect se preconizează antrenarea unui număr cât mai mare de pensionari ,dar și al unor tineri, pentru a se realiza astfel o punte între generații. În acest sens la acțiune vor participa și un grup de copii din localitatea Lipău, îndrumați de doamna educatoare Lucia Andreica.

    Ca o avanpremieră, spectacolul va fi prezentat la Centrul turistic Cultural Vama, invitați fiind de Asociația Cultural Caritabilă „Alternative” din Negrești Oaș, condusă de doamna Lucia Homorozeanu.

    Pentru informații și invitații,așteptăm toți pensionarii și nu numai să participe la acest eveniment și pentru aceasta îi invităm la sediul Asociației de pe Str.Ștefan cel Mare nr. 1, în zilele de marți și joi între orele 10.00-13.00.

    Evenimentul propriu zis va avea loc în data de 10 noiembrie , orele 14.00 la un restaurant din Satu Mare.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE