More


  Karda, dat afară de la Olimpia. Cine este posibilul înlocuitor

  - Advertisement -

  attila-karda

  Încă președinte al Consiliului Director și team-manager al clubului, Karda Attila va fi dat afară de la Olimpia. În acest sens, pentru ședința de astăzi a Consiliului Local Satu Mare a fost pregătit un proiect de hotărâre în acest sens.

  Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a prezentat ieri, în cadrul unei conferințe de presă, modalitatea în care Karda va fi înlăturat de la club.

  Astfel, se mizează pe faptul că, în ședința Consiliului Local, consilierii vor vota scoaterea din Comitetul Director a lui Karda Attila. Odată ce nu va mai face parte din acest for, Karda își va pierde automat și funcția de președinte al acestuia.

  În locul lui Karda, în comitetul director este propus și Csine Alexandru, un sătmărean care a susținut și sponsorizat, în mai multe rânduri echipele de copii și juniori ale Olimpiei. De fapt, acesta este și, cel mai probabil, înlocuitorul lui Karda la președinția Comitetului Director al clubului Olimpia.

  Referitor la contractul pe care Karda îl are cu clubul Olimpia, cel de team-manager, atât primarul Kereskenyi, cât și city-managerul Masculic Csaba au precizat, în cadrul aceleiași conferințe de presă, că această funcție nu există în organigrama clubului și, ca atare, contractul este ilegal.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img