More


  Mai greu acasă

  - Advertisement -

  Romania

  Pornite cu șansa a 4-a la titlu, fetele de la CSM Satu Mare, Adriana Matei și Vaida Beata, s-au oprit până la urmă în sferturi la turneul satelit CEV organizat în Centrul Nou. După ce au trecut pe tabloul principal de Cehia și Polonia , cu 2-0, a urmat meciul cu Germania.

  Echipa României a jucat de la egal la egal cu formația care a evoluat anul trecut la Jocurile Olimpice, dar , din păcate, plusul de experiență al nemțoaicelor avea să facă pe final de seturi diferența.

  Cuplul Beata&Matei a cedat cu 2-0 ( ambele seturi pierdute la 19) și a intrat în recalificări.

  Duminică, la prânz, România-Ucraina pentru un loc în semifinale. În fața unui public numeros , fetele antrenate de Adrian Pricop au câștigat primul set la 17 și păreau pe val… Doar că ucrainencele au revenit în meci și au dus partida în decisiv după 21-19 în setul doi.

  Meciul s-a rupt la 6-6 în decisiv când ale noastre au cedat patru mingi la rând, Ucraina a făcut 10-6, apoi au știut cu experiență să adune punctele necesare pentru victorie. 15-10 în decisiv și România a rămas în afara semifinalelor.

  Semifinalele și finalele s-au jucat aseară după închiderea ediției. Vom reveni în ediția de mâine cu clasamentul final și cu reacții de la acest eveniment deosebit organizat la Satu Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img