More


  Capul sus, băieţi! Ştiu cât e de greu, ştiu cât de tare doare

  - Advertisement -

  Fostul internaţional Ionuţ Lupescu, unul dintre candidaţii la preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal, a transmis un mesaj emoţionant de încurajare, marţi, după ce echipa naţională sub 19 ani a României a ratat calificarea la Campionatul European. Fostul internaţional Ionuţ Lupescu, unul dintre candidaţii la preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal, a transmis un mesaj emoţionant de încurajare, marţi, după ce echipa naţională sub 19 ani a României a ratat calificarea la Campionatul European.

  “Capul sus, băieţi! Ştiu cât e de greu, ştiu cât de tare doare, dar trebuie să găsiţi puterea să mergeţi înainte, orice ar fi. Aţi luptat frumos, până la capăt. Suntem mândri de voi!”, a notat Ionuţ Lupescu, pe pagina sa de Facebook. Echipa naţională sub 19 ani a României a ratat calificarea la Campionatul European din Finlanda, după ce a fost învinsă, marţi, la Ploieşti, cu scorul de 2-1 (0-0), de reprezentativa Ucrainei, în ultimul meci din Turul de Elită. Selecţionata pregătită de Adrian Boingiu avea nevoie de cel puţin o remiză pentru a obţine accederea la turneul final.

  Mijlocaşul Olimpiu Moruţan a deschis scorul în minutul 77, dar şi-a scos tricoul după gol şi a fost eliminat, pentru că mai avea un cartonaş galben. Apoi, ucrainenii au înscris de două ori, prin Oleksandr Safronov (84’) şi Valeri Bondar (90+2’).  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img