More


  Parada mașinilor de epocă la Satu Mare

  - Advertisement -

  Cea de a patra întâlnire internațională a cluburilor Drum Bun a avut loc sâmbătă în Centrul Vechi al municipiului Satu Mare. Zeci de pasionați de autoturisme Dacia, dar și a altor autoturisme de epocă din țări precum Ucraina, Ungaria, Polonia sau România, au participat la acest eveniment.

  Cu cât au fost mai vechi, cu atât au fost mai frumoase. ”Bătrânele Doamne” și-au etalat frumusețea, preț de câteva ore, pe platoul din fața Catedralei Romano-Catolice din Satu Mare, în fața a mii de sătmăreni care au venit să le vadă.

  Au fost expuse modele de autoturisme Dacia 1300 și 1310, Mercedes, Skoda, Renault, Bugatti și multe altele, aparținând pasionaților din Polonia, Ucraina, Ungaria, Republica Moldova și România. De departe, însă, cele mai frumoase mașini au fost Buick Reviera a cunoscutului medic ginecolog Mircea Muncean, dar și autoturismul Volga al cărui proprietar este sătmăreanul George Negrea. Foarte frumos a fost și un autoturism ARO 10 decarosat. După încheierea evenimentului, un convoi format din 25 de automobile vor face turul României în cadrul „Caravanei ROMANI GO”, eveniment organizat de Ambasada României la Varșovia și Ministerul Turismului și Cluburile „DRUM BUN” din Polonia și România.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img