More


  Oficial: Mirel Rădoi, noul selecţioner al României

  - Advertisement -

  Comitetul Executiv al FRF intrunit in sedinta de lucru, marti, a validat propunerea Comisiei Tehnice in ceea ce priveste numirea lui Mirel Radoi in postul de selectioner al primei reprezentative.

  Membrii Comitetului Executiv au votat in unanimitate pentru numirea lui Mirel Radoi pe postul ramas vacant dupa despartirea de Cosmin Contra.
  Calificarea nationalei de tineret la Campionatul European din acest an si apoi la Jocurile Olimpice din 2020 au fost argumentele care l-au recomandat pe Radoi pentru prima reprezentativa.
  Primul obiectiv al lui Radoi este de a califica nationala la EURO 2020, primul obstacol fiind Islanda pe 26 martie, apoi finala cu invingatoarea dintre Bulgaria si Ungaria.
  Profilul noului selecționer – (sursa FRF)
  Mirel Rădoi are în palmares 67 de meciuri pentru echipa națională a României, pentru care a marcat două goluri. Ca fotbalist, a evoluat în cea mai mare parte a carierei sale la Steaua București, între anii 2000-2009, Al-Hilal Riyadh, între 2009 și 2011, Al-Ain, între anii 2011-2014.
  Începând din martie 2018, Mirel Rădoi a ocupat funcția de manager sportiv al echipei naționale U21 a României, iar în luna august a aceluiași an a preluat banca tehnică, după ce Daniel Isăilă a decis să accepte o ofertă din Arabia Saudită. A reușit să califice reprezentativa Under 21 la EURO 2019, unde a ajuns până în semifinalele competiției, performanță ce a însemnat calificarea la Jocurile Olimpice după o pauză de 56 de ani!
  În total, pe banca selecționatei U21, Mirel Rădoi a bifat 15 partide, reușind să câștige 9 dintre ele și să bifeze trei remize.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img