More

    Crin Antonescu: În USL e atâta solidaritate cât îi este necesară Uniunii

    Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, întrebat dacă mai există solidaritate în USL, că există atâta solidaritate cât îi este necesară Uniunii pentru a merge înainte cu putere. Întrebat dacă mai este solidaritate în USL, Antonescu a răspuns: “Da, este solidaritate cât vreţi dumneavoastră, vă ajunge tuturor solidaritatea din USL. (…) Ne întâlnim în curând şi discutăm despre solidaritate, dar nu plecaţi de aici nesiguri, temători: Există atâta solidaritate cât e necesară USL să meargă înainte cu putere”.

    Antonescu a făcut aceste declaraţii după deschiderea Forumului “Levantul, leagănul diplomaţiei culturale. Redescoperind Mediterana”. El nu a vrut să dea detalii despre solidaritatea din USL, arătând că este corect să vorbească despre Forum. “Nu cred că este corect ca la un eveniment care reuneşte atâtea personalităţi ale lumii diplomatice, ale lumii academice, ale lumii universitare, ale lumii politice din atâtea ţări, noi să vorbim despre lucrurile de care vorbim 24 de ore din 24. Vă rog respectuos să respectaţi acest eveniment. Ne întâlnim în fiecare zi cu alte prilejuri şi vorbim de ale noastre”, a adăugat Antonescu.

    Preşedintele PSD, Victor Ponta, afirmă că este nemulţumit în continuare de faptul că liberalii “s-au făcut că îl sancţionează” pe Sorin Roşca Stănescu, dar că nici el nu a mai insistat pentru ca acestuia să îi fie retras statutul de senator PNL, deoarece a primit semnale că USL poate rezista.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE