More  Trafic deviat în centrul Zalăului

  zalau2

  SC Transurbis SA Zalău, operatorul de transport public de călători din municipiul Zalău, anunță că programul mijloacelor de transport în comun va suferi modificări importante determinate de restricționarea traficului rutier în zona centrală a orașului, cu ocazia zilelor orașului.

  Astfel, după plecarea din Brădet, autobuzele liniei 22 vor avea stație la Direcția de Sănătate Publică și vor ocoli zona centrală pe strada Tudor Vladimirescu – cu stație la Tribunal, apoi vor continua pe bulevardul Mihai Viteazu cu stațiile cunoscute spre Gară. La întoarcere din Gara Zalău, autobuzele liniei 22 vor opri la Spitalul Județean, apoi pe bulevardul Mihai Viteazu în zona Perla, vor ocoli zona centrală din nou pe strada Tudor Vladimirescu și își vor continua traseul pe strada Gheorghe Doja, cu stațiile cunoscute spre cartierul Brădet. La pornire din Brădet, autobuzele liniei 1 vor urma același traseu ca și cele de pe linia 22. La întoarcere din gară, linia 1 își respectă traseul obișnuit până la Perla, apoi urmează traseul descris pentru 22.
  Autobuzele liniilor 6 și 6 barat vor porni din Brădet înspre strada Gheorghe Doja, strada 22 Decembrie 1918, cu stație la Parcarea Primăriei, apoi strada Parcului, strada Cloșca, strada Maxim Gorki, continuând traseul cu stațiile cunoscute. La retur, autobuzele de pe aceste rute vor porni de la Școala ”Corneliu Coposu”, vor continua pe străzile Andrei Muresanu, Cloșca, Parcului, 22 Decembrie 1918, cu stație la Clubul Tineretului, apoi pe strada Gheorghe Doja, continuând ruta cu stațiile cunoscute spre cartierul Brădet.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE