More


  Piaţa auto, în uşoară revigorare

  - Advertisement -

  piata

  Piaţa auto din judeţul Satu Mare dă primele semne de revigorare. Piaţa de maşini era ieri înţesată de oameni, vânzători, potenţiali cumpărători sau simpli curioşi. În ceea ce priveşte maşinile expuse spre vânzare, s-a putut constata că erau foarte multe cele cunumere roşii sau cu numere străine. Preţurile erau considerate acceptabile atât de potenţialii cumpărători cât şi de curioşi. Potrivit intermediarilor auto din piaţă, în ultimele săptămâni vânzările de maşini de aici au crescut cu 10-15%.

  Piaţa de maşini situată pe drumul dintre Satu Mare şi Amaţi a fost ieri înţesată de oameni. Pe lângă vânzători, prin piaţă se plimbau atât potenţiali cumpărători cât şi simpli curioşi. Chiar dacă au fost vânzători care au declarat că au fost persoane care au dorit să cumpere vreo maşină, s-au declarat nemulţumiţi că, cel puţin deocamdată, nu au făcut târgul. “Au fost oameni care s-au interesat de maşină. Chiar am şi negociat, însă în cele din urmă nu ne-am înţeles la preţ. Sper că azi să o pot vinde”, ne-a declarat unul dintre vânzători. Un altul, aflat în imediata apropiere, ne-a declarat că deşi se vinde mai bine decât în primele trei luni ale acestui an, totuşi vânzările nu sunt pe măsura aşteptărilor lor. “Vânzările merg încă foarte slab. Sunt mulţi care se interesează, dar renunţă. Dorinţă este, însă populaţia nu prea are bani”, ne-a declarat acesta.
  Cumpărătorii îşi doresc maşini bune şi ieftine. “Caut o maşină bună şi ieftină, chiar dacă puţin mai veche. Preţurile nu sunt foarte mari, însă nu am găsit maşina potrivită. Mai scumpă este taxa auto şi transcrierea”, ne-a spus unul dintre potenţialii cumpărători. O pereche aflată în Piaţa de maşini ne-a declarat că cel puţin deocamdată caută. “Am găsit aici o maşină care ne-ar fi pe plac, însă mă mai gândesc. Are volan pe dreapta şi asta ne deranjează”, ne-au declarat cei doi. Demn de remarcat că ieri în Piaţa de maşini erau foarte multe autoturisme cu numere roşii sau cu numere străine.
  În altă ordine de idei, angajaţii birourilor de intermediere spun că vânzările din piaţa de maşini au crescut în ultima lună cu 10-15%. “Nu pot spune cu exactitate cu cât au crescut vânztările, pentru că nu am făcut o statistică. Însă la o analiză generală, am intermediat cu 10-15% mai multe vânzări decât în urmă cu o lună”, ne-a declarat una dintre angajatele acestui birou.

  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img