More


  Cuplurile de aur, premiate de Ziua comunei Căuaş

  =

  cauas

  Primăria şi Consiliul Local al comunei Căuaş au premiat ieri cuplurile din comună care în cursul anilor 2012 şi 2013 au împlinit 50 de ani de căsătorie, cu ocazia manifestărilor prilejuite de Ziua comunei. La sărbătoarea cetăţenilor comunei Căuaş au fost prezenţi preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, consilierii judeţeni Pinter Jozsef şi Alexandru Horvath, primarul comunei Căuaş, Marius Roka, consilieri locali sau simpli cetăţeni.
  Primarul Marius Roka a precizat că este a treia ediţie a Zilei comunei şi că s-a decis ca, an de an, să fie adus câte un element de noutate în organizarea acestei manifestări. “Chiar dacă au fost ani în care Ziua comunei nu a mai fost organizată, sperăm ca de acum încolo să reuşim acest lucru an de an. De asemenea, ne dorim ca la fiecare ediţie să aducem un element de noutate. Spre exemplu, în acest an am premiat cuplurile de aur. Anii viitori vom găsi şi alte elemente”, a precizat primarul Roka.
  Preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, l-a felicitat pe Marius Roka, unul dintre primarii din judeţ care a găsit fondurile necesare pentru organizarea acestui moment de delectare pentru cetăţenii comunei. Totodată, Adrian Ştef i-a asigurat pe localnici că instituţia pe care o conduce va sprijini în continuare investiţiile care au loc în comună. În acelaşi ton, consilierii judeţeni Pinter Jozsef şi Alexandru Horvat l-au felicitat pe primarul Marius Roka pentru organizarea Zilei comunei Căuaş.
  După deschiderea oficială a avut loc premierea celor patru cupluri care în cursul anilor 2012 şi 2013 au împlinit 50 de ani de căsnicie, care au primit din partea Primăriei şi Consiliului Local Căuaş câte o diplomă şi un premiu în bani. Apoi s-a dat tonul distracţiei, buna dispoziţie a cetăţenilor comunei fiind asigurată de câteva trupe locale, dar şi de artiştii consacraţi Petrică Mureşan, Ghiţă Munteanu şi formaţia Mesager.
  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img