Nomenclator nou al străzilor din Negreştinegresti

Oraşul Negreşti Oaş are, începând de ieri, un nou nomenclator de străzi în care sunt cuprinse denumirile oficiale a celor 59 de artere din oraş. Acesta a fost aprobat în cadrul şedinţei de ieri a Consiliului Local Negreşti Oaş, de la care a lipsit primarul Aurelia Fedorca, aceasta fiind la Satu Mare la o altă întâlnire. Potrivit secretarului Primăriei Negreşti Oaş, Radu Grigoraş, ultimul nomenclator al străzilor din oraş a fost elaborat în anul 1999, iar cel aprobat ieri de consilierii locali este actualizat şi cu străzile înfiinţate de atunci. Toc cu această ocazie s-a stabilit şi forma corectă a denumirii străzilor, existând unele imperfecţiuni. Spre exemplu, în unele acte civile, strada Salcâmului apărea şi sub forma Salcâmilor.
Tot în cadrul acestei şedinţe, fost aprobată şi documentaţia tehnico-economică privind amenajarea zonei blocurilor de pe strada Salcâmului, a fost aprobată vinderea unei parcele de pământ de la Luna Şes, pentru acest lucru fiind necesară o hotărâre de Consiliu Local, şi a fost repartizată o garsonieră dintr-un bloc ANL. De asemenea, după câteva lămuriri de ordin tehnic solicitate de consilierul Mihai Miclăuş, şi după explicaţiile date de directorul economic Floare Fabian, a fost aprobată şi execuţia bugetară pe trimestrul III al anului în curs, interval de timp în care au fost realizate venituri de 19.666 de lei şi cheltuieli de 19.137 de lei.
Consilieri locali negreşteni au scos de pe ordinea de zi ultimul punct, cel cu cu privire la rectificarea bugetară din cauza faptului că nu au sosit sumele necesare achitării indemnizaţiilor însoţitorilor persoanelor cu handicap.
Florin Dura

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts