More


  Săptămână INCINSĂ la Satu Mare. Vezi TEMPERATURILE din zilele următoare

  - Advertisement -

  cod

  Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis azi, o atenționare Cod galben de caniculă, valabilă pentru mâine, 22 iulie, şi poimâine, 23 iulie, în 29 de județe ale țării, printre care și la Satu Mare. În această perioadă temperaturile vor depăşi frecvent 35 de grade Celsius la Umbră.

  Potrivit meteorologilor, în perioada în care este instaurat codul galben, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 35 şi 38 de grade Celsius, iar indicele temperatură-umezeală va depăși pragul critic de 80 de unități. În funcție de evoluția și intensitatea fenomenelor meteorologice, ANM precizează că pe parcurs poate modifica această atenționare.

  canicula2

  Însă este foarte probabil că această atenţionare de cod galben va fi prelungită pentru judeţul Satu Mare deoarece canicula se va instaura în fiecare zi a acestei săptămâni. Astfel, potrivit prognozelor meteorologilor, vineri temperaturile vor rămâne foarte ridicate, circa 35 de grade, însă sunt şanse ca după-amiază să fie ploi şi furtuni.

  canicula1

  Soarele va reveni pe cer sâmbătă şi duminică, când temperaturile vor depăşi 36-38 de grade ziua şi circa 20 de grade noaptea. Astfel că week-end-ul ce urmează va fi unul foarte fierbinte. Abia de săptămâna viitoare temperaturile vor mai scădea la 30-31 de grade.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img