More


  Juriu pretențios la concursul de gătit al Zilelor Maghiare Partium

  - Advertisement -

  De la cea de-a 16-a ediție a Zilelor Maghiare Partium nu pot lipsi nici cele mai gustoase bucate și cele mai delicioase băuturi. În cazul în care vă pricepeți la condimentare și vă place să și gătiți, nu doar să gustați bucate delicioase, vă invităm să participați la consursul pentru desemnarea celui mai bun bucătar al evenimentului.

  PMN_pierre

  Chiar dacă nu doriți să obțineți acest titlu, ci vreți doar ca Vajda Pierre, pretențiosul juriu al emisiunii gastro-reality difuzat de postul de televiziune RTL Klub, să vă deguste bucatele, nu aveți altceva de făcut decât să vă înscrieți la consursul de gătit în ceaun care va avea loc sâmbătă, 26 august în Grădina Romei. Vă șoptim că Pierre ne-a asigurat că nu va demoraliza pe nimeni.

  „Poate că a fi critic aduce cu sine un sâmbure de antipatie, deoarece trebuie să critice, însă această critică poate să fie și bună, nu doar rea. Severitatea este iarăși doar un simplu atribut, pentru că eu urmăresc să fiu atent, de fiecare dată, la toate detaliile.” – spune Vajda Pierre care a subliniat faptul că la concursurile de gătit în aer liber obișnuiește să fie foarte flexibil.

  „De fiecare dată sunt conștient, unde mă aflu, la ce eveniment și despre ce fel de concurs este vorba. Așadar, în acest sens, sunt destul de flexibil, nu vreau să demoralizez pe nimeni. Știu foarte bine ce înseamnă a găti în aer liber în spiritul jovialității. Nimeni să aștepte din partea mea să apar în postura unui bătrân morocănos care nu știe ce pretinde. Sunt mult mai vesel și flexibil, mai mult, am și umor. ” – a adăugat, însă la întrebarea dacă, întradevăr, bărbații pot fi cuceriți prin burtă, nu a mai știu să ne răspundă, căci acasă, de regulă, el poartă șorțul.

  „După părerea mea, nu eu sunt persoana potrivită care să dea un răspuns la această întrebare, cu toate că, probabil, nu se spune degeaba. Mai mult ca sigur, această afirmație era foarte adevărată în epocile patriarhale, însă în zilele noastre nu știu dacă chiar este așa. Dacă este vorba în exclusivitate despre mine, păi, la noi sitația este total opusă, căci, acasă, eu sunt cel care gătește și pot să spun că, într-un anumit sens, prin arta culinară am reușit să cuceresc inima soției mele. Trebuie să îmi dau toată silința să gătesc bucate gustoase pentru că ea este cel mai exigent critic al meu” – a spus Pierre.

  Pentru concursul de gătit în ceaun vă puteți înscrie până la data de 24 august, personal la City Radio sau telefonic, apelând numărul 0261 713 715. Organizatorii asigură apa, lemnele pentru foc, respectiv mesele de lucru. Pe lângă o strângere de mână din partea lui Vajda Pierre, câștigătorul va fi recompensat cu premii consistente.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare