Piticii de la Primavera, pe urmele lui Lucian Sânmărtean

primavera U15

La finalul săptămânii trecute, mai precis între 11-13 august, la Bistrita, s-a desfasurat traditionalul turneu pentru copii dotat cu ” Cupa Lucian Sanmartean”.

Competiția a fost organizată de Școala de fotbal Transilvania Bistrita împreună cu fostul internațional Lucian Sânmărtean.

Clubul Primavera Satu Mare a participat la acest turneu cu grupele de copii nascuti in anii 2008, 2009 si 2010. A fost un turneu reusit pentru copii iar Primavera a avut o comportare merituorie reușind să se impună la categoria 2010.

Grupa 2010, pe locul 1,dupa o finala castigata in fata echipei organizatoare cu 3-0.Au participat la aceasta categorie de varsta 10 echipe din judetele Bistrita Nasaud, Cluj, Botosani, Mures si Maramures. Piticii nostri au demonstrat ca la aceasta categorie de varsta au reale calitati fotbalistice , o parte dintre a lotului fiind formată chiar din copii născuți în 2011.

primavera
Grupa 2009, a terminat pe locul opt turneul la care au luat parte 10 echipe si la care s-a impus Plimob Sighetu Marmatiei.Capul sus baietilor de la aceasta grupa si cu multa munca veti reusi sa progresati si sa reveniti intre cele mai bune echipe!

La grupa 2008, baietii de la Primavera au avut un parcurs aproape perfect terminand pe locul 4 , reusind 4 victorii: 3-2 cu Ardealul Bistrita,4-0 cu Artys Botosani,1-0 cu Viitorul Ungheni si 5-3 cu Vatra Dornei,pierzand doar in fata celor de la Poli Iasi cu 1-8,echipa care a reusit sa castige trofeul.

Cele trei grupe de copii sunt pregătite de Cristian Schnelenperger și Marius Bălău.
De mentionat ca toate echipele au primit cupe si diplome. Iar marele premiu al tombolei organizate de gazde, tricoul cu care Sânmărtean s-a retras de la Națională, a fost câștigat de un puști de la Primavera!!!

Locul trei la Oradea pentru grupa U15
O alta grupă de la Primavera a participat tot în week end la un puternic turneu rezervat juniorilor U 15 si organizat de scoala de fotbal Viitorul. La Oradea ,alaturi de Primavera Satu Mare au mai fost Poli Timisoara(campioana Romaniei la aceasta varsta)), CFR Cluj si Academia Debrecen,campioana Ungariei.

S-a jucat pe parcursul a trei zile,in sistem fiecare cu fiecare,2 reprize a 25 de minute, iar meciurile au fost de un bun nivel tehnic si spectacular. Baietii de la Primavera pregătiți de Florin Fabian au reusit sa se ridice la nivelul echipelor participante, terminand competitia pe locul trei cu urmatoarele rezultate: 1-1 cu Poli Timisoara, 0-0 cu Viitorul Oradea, 1-1 cu CFR Cluj si 0-3 cu Academia Debrecen, clasata pe primul loc. De mentionat ca ai noștri au condus in ambele jocuri terminate 1-1, dar au fost egalati pe final. Un turneu reusit, organizat ireprosabil si jocuri de un bun nivel calitativ.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

BREAKING NEWS. Au fost REDESCHISE VĂMILE Petea și Urziceni. PROGRAM SPECIAL

Printr-o notă de informare emisă de autoritățile din cadrul Ministerului de Interne maghiar, punctele de trecere a frontierei de pe teritoriul Ungariei au primit...

MĂCEL. Peste O SUTĂ de porci, UCIȘI de DSVSA în județ. Două FOCARE NOI de PESTĂ PORCINĂ

În această săptămână în județul Satu Mare și-au făcut apariția două noi focare de pestă porcină africană. Din acest motiv, Direcția Sanitar Veterinară și...

MINUNAT. Ziua și VINDECAREA la Satu Mare. Două dintre acestea, în ultimele 24 de ore

Lucrurile iau o turnură bună pentru județul Satu Mare. Practic, în ultimele opt zile s-au produs opt vindecări la Satu Mare. Ziua și vindecarea....

PREMIERĂ! Doi sătmăreni în numărul din mai al National Geographic România

Numărul din luna mai a revistei National Geographic din Statele Unite prezintă o premieră pentru județul Satu Mare. Pentru prima dată, în cadrul paginilor...

Mircea Govor: “Avem un guvern de nota 1!”

Invitat miercuri seara în emisiunea Actualitatea sătmăreană de la Nord Vest TV, fostul vicepreședinte al Consiliului Județean, Mircea Govor, s-a declarat total nemulțumit de...