More


  Un singur candidat pentru șefia Spitalului Județean. Cine este acesta

  =

  Pentru funcția de manager al Spitalului Județean de Urgență Satu Mare s-a înscris doar un singur candidat. Este vorba despre actualul manager interimar al spitalului, Adrian Marc. Candidatura acestuia a fost acceptată de comisia de concurs după evaluarea dosarului său.

  Singur în curs 

  Actualul manager interimar al Spitalului Județean de Urgență Satu Mare, Adrian Marc, este singurul candidat care și-a depus dosarul pentru șefia Spitalului Județean.

  Potrivit celor declarate pentru Gazeta de Nord Vest de președintele Consiliului de Administrație al Spitalului Județean, Nagy Szabolcs, dosarul candidatului Adrian Marc a fost acceptat de comisia de concurs.

  ”Astăzi, comisia de concurs a evaluat dosarele de candidatură depusă. Comisiei i s-a prezentat un singur dosar pentru funcția de manager. Comisia a evaluat dosarul, conform regulamentului, s-a constat că dosarul este complet. Comisia a admis candidatura lui Adrian Marc pentru funcția de manager al Spitalului Județean de Urgență Satu Mare”, a precizat Nagy Szabolcs pentru GNV.

  Concurs în două etape

  Concursul va avea loc la sediul Spitalului Județean și se va desfășura în două etape. În prima etapă, care a avut loc ieri, 31 octombrie, au fost verificat dosarul unicului candidat.

  Cea de a doua etapă va avea loc în data de 6 noiembrie și va consta în susținerea și evaluarea proiectului de management al fiecărui candidat, și publicarea acestora pe site-ul Spitalului Județean.

  Proba de susținere publică a proiectului de management, care se va desfășura la sediul Spitalului de Urgență Satu Mare în data de 13 noiembrie, începând cu ora 10.00.

  Afișarea rezultatelor finale vor fi făcute publice în data de 17 noiembrie.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img