More


  VIDEO. Tragedia se poate produce în orice moment. Bomba cu ceas de la Burdea

  - Advertisement -

  Înființarea sensului giratoriu de la Burdea a fluidizat doarte mult circulația auto, însă pentru pietoni lucrurile s-au înrăutățit foarte mult. Trecerile de la Burdea, toate cele patru, au fost desființate.

  Astfel că pietonii au de ales: ori trec pe la zebrele aflate la mai bine de două sute de metri de intersecție, ori trec pe sub pod, ori riscă, și tranversează strada printre mașini.

  Un sătmărean, cititor GNV, ne-a trimis următoarele înregistrări video în care se vede foarte clar riscurile la care se expun sătmărenii atunci când aleg să tranverseze printre mașini.

  Se vede clar în imagini: tranversează strada copii, bătrâni, femei, pratic toți. Chiar și mămici cu copii de mână. Se strecoară printre mașini.

  Tragedia se poate produce în orice moment deoarece șoferii, în orice direcție o iau, sunt atenți la sensul giratoriu și mai puțin atenți la pietoni, mai ales că știu că trecerile de pietoni din zonă au fost desființate.

  Alături de imaginile pe care ni le-a trimis, sătmăreanul are și câteva întrebări pentru administrație:

  ”O dilemă, eu pe unde trec? Cei de la administrație au de gând să amendeze pe toată lumea sau o să reînființeze trecerile de pietoni? Trebuie să se întâmple o tragedie ca să se reînființeze trecerile de pietoni? Până nu sunt victime, nu se iau măsuri?!
  În același context, o altă întrebare: Pe unde o să treacă persoanele cu dizabilități, copii și părinții cu copii în cărucioare?
  Există o trecere de pietoni la 250 de metri sau pe sub pod, ceea ce înseamnă că pentru a trece o stradă de 5-10 metri trebuie să ocolești o jumătate de km, ceea ce pentru unii nu este tocmai uşor!”.

  Administrația ce spune?  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img