VIDEO/FOTO. O sătmăreancă și trei minori, răniți într-un accident. Au ajuns la spitalviseu1

Politia oraşului Vişeu de Sus a fost sesizată ieri la ora 16:54, despre faptul ca pe DN 18, pe raza oraşului, a avut loc un accident de circulaţie soldat cu victime.

La faţa locului s-a constatat că o femeie de 41 ani, domiciliată în judeţul Satu Mare, în timp ce conducea un autoturism spre Vişeu de Jos, a efectuat virajul la stânga pentru a intra pe strada Botoaia din Vişeu de Sus, fără să se asigure suficient, moment în care a fost lovită în partea din stânga faţă, de către autoturismul care se afla în depăşire neregulamentară, peste marcajul longitudinal continuu. La volanul acestuia se afla o tânără de 19 ani din Bogdan Vodă. Autoturismul acesteia a fost proiectat într-un capăt de podeţ, din dreptul unui imobil.

viseu2

În urma impactului conducătoarea auto din Satu Mare, trei minori pasageri în autoturismul condus de aceasta şi o pasageră de 25 de ani, în celălalt autoturism au fost transportaţi la Spitalul Orăşenesc Vişeu de Sus, unde niciunul nu a necesitat internarea. Ambele conducătoare auto au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero.

Sursa: Vasiledale.ro

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts