More


  FOTO. POLIȚISTUL EROU, premiat de POLIȚIA ROMÂNĂ. Fapte eroice săvârșite de SORIN LĂPUȘTE

  =

  Polițistul-erou Sorin Lăpuște a fost premiat de Poliția Română pentru faptul că a salvat viața unui om a cărui mașină a căzut într-un șanț inundat cu apă.

  ”Pentru a doua oară în acest an, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au primit distincții din partea Poliției Române.

  Astfel, în cadrul ședinței festive de joi, agentului șef principal de poliție Sorin Lăpuște i-a fost acordată distincția onorifică “Emblema de onoare a Poliției Române”, pentru fapte de eroism săvârșite pe timpul îndeplinirii misiunilor”, se arată într-un comunicat de presă remis de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare.

  În urma unor ploi torențiale, în data de 11 iunie drumul dintre Ardud și Rătești a fost inundat. Inspectorul șef de poliție, Sorin Lăpuște, pe atunci la Ardud, a intervenit pentru a salva viața unui bărbat rămas blocat în mașina luată de ape în zona localității Rătești de pe drumul european ce leagă Satu Mare de Cluj.

  Dându-și seama că viața șoferului este în pericol, polițiștul Sorin Lăpuște a intrat în apă și a reușit să-l scoată pe șofer din mașină, salvându-i astfel viața.

  Mai multe detalii despre felul în care Sorin Lăpuște a acționat la acea dată puteți citi pe https://www.gazetanord-vest.ro/2018/06/foto-politistul-erou-a-salvat-viata-unui-om-blocat-intr-o-masina-luata-de-ape/

  A doua zi, pentru fapta sa, Sorin Lăpuște a fost declarat de către IGPR drept POLIȚISTUL ZILEI: https://www.gazetanord-vest.ro/2018/06/fotogalerie-politistul-erou-sorin-lapuste-decalarat-politistul-zilei-in-romania/  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img