Premieră în sportul sătmărean: Gala online a AJ Karate!Chiar si in acest an dificil, adunati sub motto-ul ”NU RENUNTAM ….CONTINUAM”cu o prezenta peste asteptari, vineri seara a avut loc pentru karateka din judetul Satu Mare “Gala Online a Karateului Satmarean -2020, gală organizata sub egida Asociatiei Judetene de Karate Satu Mare.
La sediul asociatiei s-au intrunit antrenorii Magos Robert, Anzik Arnold, Filer Ivan si Nyesti Csaba de la cluburile Samuraiul-Satu Mare. Energy Kardio Club, Okinawa si Samuraiul-Lazuri. Dupa foarte multa consultari au fosti alesi sportivii care in anul 2020 au excelat la probele de kata si kumite, bineinteles la competitiile online.
Cei 56 de karateka nominalizati, alaturi de parinti au asteptat cu sufletul la gura anuntarea castigatorilor. Imbracati elegant in fata monitorului sportivii si antrenorii nu s-au lasat mai prejos nici anul acesta, incercand sa nu intrerupa traditia de a organiza o festivitate de premiere. La intrebarea “de ce iţi place karate?“ cu totii au raspuns cu brio si s-au pregatit cu seriozitate demnă unui karateka.
Magos Robert, presedintele Asociatiei Judetene de Karate Satu Mare, le multumeste tuturor celor care au ajutat intr-un fel sau altul ca aceasta Gala sa aiba loc. “ Vremurile deosebite necesita fapte deosebite “

• Cei mai buni la kata
Pop Irina -Samuraiul
Babut Konrad
-Okinawa

• Cei mai buni la kumite
Cerenesteanu Alexia/Jenei David -Samuraiul
Pugner Donca Gerard Alex/Komaromi Ruxandra -Energy
Prada Bence/Palfi Denisa -Lazuri
Molnar Szilvia/Vaida Kevin -Okinawa

Topul 10 AJK (în ordine alfabetică)
Anzik Ariana-Energy
Cucuiet Cezar -Samuraiul
Hodrea Anna-Okinawa
Maroscsak Kevin-Energy
Moldovan Alesia-Samuraiul
Molnar Daniel-Lazuri
Nyesti Nora Tiara-Okinawa
Oloșuteanu Andrei-Samuraiul
Roman David-Lazuri Sălăjan Luca-Okinawa

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts