More

    Doctorul Iosif Puşcaş a trecut la cele veşnice

    puscas3

    Unul dintre cei mai buni internişti din judeţul Satu Mare, doctorul Iosif Puşcaş s-a stins din viaţă marţi noaptea. La vârsta de 86 de ani, inima sa slăbită în urma unui preinfarct anterior a încetat să mai bată.
    Doctorul Iosif Puşcaş s-a născut în data de 9 ianuarie 1927, în comuna Remetea- Csutak din judeţul Harghita. În perioada 1944-1948 a fost învăţător şi director al şcolii din comuna natală. A absolvit Universitatea de Medicină şi Farmaceutică din Târgu Mureş în 1954, primind repartiţie în judeţul Satu Mare. A început să activeze ca medic specialist Interne şi director la Spitalul Negreşti Oaş (1966-1969), a fost director al Spitalului Rural Halmeu (1957-1961), şef coordonator al Staţiei de Salvare (1960-1964), director al Spitalului Unificat Negreşti Oaş (1966-1969), ajungând apoi la Spitalul Municipal Satu Mare. De-a lungul activităţii sale, Iosif Puşcaş s-a remarcat în lumea medicală sătmăreană ca unul dintre cei mai buni doctori internişti din judeţ.
    Doctorul Iosif Puşcaş a fost căsătorit timp de 50 de ani, având o singură fiică, pe nume Eva. Soţia doctorului Puşcaş a trecut la cele veşnice în cursul anului 2009. După numai patru ani, Iosif Puşcaş a urmat-o în eternitate. Înmormântarea va avea loc vineri, 9 august, începând cu ora 11.00, în cimitirul reformat situat pe strada Rodnei din municipiul Satu Mare. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Redacţiile Gazeta de Nord-Vest şi Nord-Vest TV transmit sincere condoleanţe familiei îndoliate.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE