More

    Locul deșeurilor nu e în casă

    Locuitorii din municipiul Zalău se vor putea debarasa, în mod gratuit, de aparatura veche şi defectă în cadrul unei noli campanii de colectare a deşeurilor electrice, electronice şi electrocasnice care va avea loc sâmbătă, 16 noiembrie, între orele 9.00-17.00.
    Sub sloganul ”Locul deşeurilor nu e în casă. Trimite-le la plimbare!”, la Zalău se va desfăşura sâmbătă, 16 noiembrie, o nouă acţiune de colectare a Deşeurilor electrice, electronice şi electrocasnice.
    Campania, organizată de Asociaţia Română pentru Reciclare, cu sprijinul Primăriei municipiului Zalău, va începe la ora 9.00 şi se va finaliza la ora 17.00, în total fiind amenajate 6 puncte pentru colectarea deşeurilor. Acestea sunt amenajate la Centrul de colectare a DEEE-urilor de pe strada Fabricii, în faţă la Prefectură, în Piaţa Agroalimentară din Dumbrava Nord, în Cartierul Porolissum lângă benzinărie, în cartierul Brădet şi în Ortelec, pe strada Moigradului, lângă şcoală. La fel cum s-a întâmplat şi în cazul celorlalte campanii de acest gen, toţi cetăţenii care vor depune la punctele de colectare aparatură veche sau defectă vor primi un talon cu care intră automat într-o tombolă cu premii. Premiile puse în joc la această ediţie sunt: un cuptor cu microunde, trei blendere, trei călcătoare, trei maşini de găurit. De precizat ar fi şi faptul că pentru aparatele electrice mari (combine, vitrine, congelatoare, lăzi frigorifice, maşini de spălat vase şi rufe sau aparatate de aer condiţionat) organizatorii oferă cupoane valorice.
    Iulian Duma

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE