More


  GER ŞI NINSORI până pe 2 februarie

  - Advertisement -

  3

  Administraţia Naţională de Meteorologie a realizat o estimare a evoluţiei valorilor termice şi a precipitaţiilor în intervalul 20 ianuarie – 2 februarie, pentru toate regiunile din ţară: Banat, Crişana, Transilvania, Maramureş, Moldova, Dobrogea, Muntenia, Oltenia şi la munte.

  În regiunea noastră, la începutul intervalului vremea va fi deosebit de caldă pentru această perioadă a anului, cu medii ale maximelor diurne de 9…10 grade şi ale minimelor nocturne de 3…4 grade. Pe 22 – 23 ianuarie va avea loc o răcire accentuată, astfel încât între 24 şi 27 ianuarie se vor consemna medii ale temperaturilor maxime de -1…0 grade, în timp ce minimele termice vor coborî, în medie, spre -7 grade Celsius. După 28 ianuarie se estimează o tendinţă de uşoară încălzire, care va determina în ultimele zile ale perioadei de prognoză, valori medii de 1…2 grade ale temperaturilor maxime şi de aproximativ -4 grade ale celor minime.

  Probabilitatea pentru precipitaţii slabe cantitativ şi predominant sub formă de ploaie, va fi mai mare în primele zile ale intervalului şi, trecător, în jurul datei de 25 ianuarie.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img