More

  Prognoza meteo pentru ziua de 22 ianuarie 2014. UNDE va NINGE?

  6

  Miercuri, temperaturile mai scad putin, indeosebi in interiorul arcului carpatic, si apar precipitatii slabe in cea mai mare parte a tarii. Maximele se vor situa intre minus 5 si plus 11 grade.

  In Dobrogea si in Baragan cerul ramane acoperit de nori intreaga zi si mai vin cateva ploi slabe, pe suprafete mici. Vantul va avea unele porniri. Se raceste usor fata de ieri: se vor inregistra cel mult 6…7 grade- valori mai mari decat ar fi normal la aceasta data.

  Racirea vremii continua si in Moldova sudica si in
  nordul Munteniei. Atmosfera va fi mohorata, trecator va ploua slab, dar e posibil sa zarim si soarele pentru scurte momente.
  Vantul se inteteste din loc in loc.

  In jumatatea nordica a Moldovei regimul termic va fi normal pentru acest moment al anului. Vor mai cadea cateva ninsori slabe, iar vantul va prezenta intensificari.

  In nordul Transilvaniei si in Maramures temperaturile scad fata de zilele trecute si sunt anuntate precipitatii mixte si conditii de polei. Dupa pranz se vor inregistra cel mult 6…7 grade.

  In vestul tarii gasim multi nori, ploi slabe si temperaturi in scadere fata de zilele trecute. Chiar si asa va fi mult mai cald decat in mod normal la aceasta data.

  Se raceste usor si in tinuturile centrale. Vor cadea precipitatii sub forma de ploaie sau lapovita, iar la munte va ninge slab.
  Tot la munte vantul va continua sa sufle mai tare. Maximele vor urca pana la 7 grade pe partea vestica.

  In sud-vestul tarii norii vor fi numerosi, insa ploile vor veni pe
  arii restranse. Vantul va fi ceva mai activ, iar temperaturile
  vor ajunge la 11 grade- valori cu mult peste mediile acestei perioade.

  Aceeasi situatie si in tinuturile sudice: multi nori, ploi slabe si
  vant cu intensificari. Si aici va fi mai cald decat in mod obisnuit
  in acest moment al anului.

  In Bucuresti ramanem cu atmosfera mohorata,
  va mai ploua slab, trecator pe parcursul zilei, iar spre sfarsitul noptii e posibil sa apara lapovita. Maxima se opreste la 4 grade; maine dimineata se vor inregistra in jur de zero grade, presiunea atmosferica incepe sa creasca.

  La munte, vom avea vreme calda pentru aceasta perioada, desi temperaturile scad in toate masivele. Vor fi precipitatii slabe in aproape toata zona montana si de aceasta data vor
  predomina ninsorile. Vantul va continua sa sufle cu putere pe creste.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE