More


  Asfaltări, trotuare și rebordurări … la Zalău

  - Advertisement -

  Potrivit Primăriei Zalău, firma SC Citadin aflată în subordinea CL Zalău, a creat 25 de locuri de parcare pe strada Sfânta Vinere, între blocurile A 12 – C 18. Accesul în parcare se face pe lângă benzinăria de pe strada Simion Bărnuțiu, iar odată cu amenajarea locurilor de parcare, au fost reabilitate și trotuarele din această zonă.
  Potrivit reprezentanților Citadin, în cursul lunii martie s-au făcut mai multe lucrări de reabilitare a infrastructurii în diferite zone ale orașului. Cel mai mare șantier a fost deschis în zona străzilor Tudor Vladimirescu, intersecția cu strada  Fabricii, unde se lucrează la amenajarea unei benzi de preselecție pe o suprafață de aproximativ 250 de metri.
  În această zonă lucrările care presupun rebordurări, covor asfaltic, refacere trotuar și ridicarea unui zid de sprijin, vor fi definitivate până la finalul lunii aprilie.
  Tot în cursul lunii martie, SC Citadin Zalău a refăcut trotuarele de pe strada Gheorghe Lazăr, precum și pe Bulevardul Mihai Viteazu, pe tronsonul Gară – strada Lupului.
  Iulian Duma


  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img