Emese zâmbeşte din nouemese

Campania umanitară ,,Ajut-o pe Emese” susţinută de Nord Vest TV şi Gazeta de Nord-Vest şi iniţiată în ianuarie a reînviat speranţa în casa familiei Pataki din Carei.

La începutul campaniei părinţii fetiţei erau deznădăjduiţi şi credeau că nu se vor descurca financiar. Cu ajutorul unor oameni cu suflet mare, atât din ţară cât şi din străinătate care au văzut cazul prezentat la Nord Vest TV sau pe site-ul televiziunii, fetiţa a reuşit să primească ajutoare care au făcut posibilă continuarea fizioterapiei şi realizarea analizelor medicale costisitoare. Cu toate că încă nu s-a recuperat complet, părinţii ne-au mărturisit că săptămâna aceasta fetiţa s-a întors la şcoală şi se simte mai bine.

Pe această cale, atât familia, cât şi echipa Nord Vest TV şi Gazeta de Nord Vest doresc să mulţumească tuturor celor care au ajutat-o pe Emese să parcurgă acest drum anevoios. Cei care doresc să o ajute în continuare sau să se intereseze de soarta fetiţei pot suna la numărul de telefon 0754524859 sau să facă donaţii în contul deschis pe numele PATAKI CORINA, cod IBAN: RO23RZBR0000060015510667
Alexandra Ardelean

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts