More  I-au furat porcii din coteț

  - Advertisement -

  porci

  Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale au identificat şi prins un tânăr în vârstă de 29 de ani, din localitatea Căuaş, care a sustras mai multe bunuri.

  În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că în perioada 17-20.03.2014 a pătruns în beciul situat pe strada Ambudului, care aparţine părţii vătămate Andras M., de unde a sustras o bicicletă, o maşină de cusut şi un difuzor, cauzând un prejudiciu de 1.000 lei.

  Prejudiciul a fost recuperat şi predat părţii vătămate. Poliţiştii din Dorolţ au fost sesizaţi de către Tudor L., despre faptul că i-au fost sustrase animale din anexa gospodăriei.

  Efectuând verificări s-a stabilit că autorul este Gheorghe K, de 60 de ani, care a furat doi porci de aproximativ 120 kg fiecare, cauzând părţii vătămate un prejudiciu de aproximativ 2.000 lei. Şi în acest caz prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi predat părţii vătămate.

  Poliţiştii le-au întocmit dosare penale celor doi , aceştia fiind cercetaţi în stare de libertate, primul pentru furt calificat, iar cel de-al doilea pentru furt.
  Ciprian Bâtea  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts