More

    Primăria Tăşnad se aşteaptă la o creştere a numărului de turişti în staţiunea balneară

    MITRASCA

    În decursul ultimelor şase luni, Primăria Tăşnad a demarat o campanie intensivă de promovare a staţiunii balneare în scopul creşterii numărului de turişti în acest an. Staţiunea Tăşnad a fost promovată la Târgul de Turism al României, la Târgul de Turism Touristica din Cluj-Napoca, respectiv la Târgul de Vacanţe care a avut loc la complexul Expo Transilvania din Cluj-Napoca. La fiecare expoziţie, Primăria Tăşnad a participat cu standuri proprii, prin intermediul cărora au fost prezentate proprietăţile curative ale apei termale, ofertele de cazare, facilităţile existente în staţiune. De asemenea, vizitatorii standurilor au primit materiale informative despre Staţiunea balneară Tăşnad.

    Creştere de 5-10%, ideală
    În urma acestei campanii de promovare, Primăria Tăşnad se aşteaptă în acest an la o creştere a numărului de turişti în staţiunea balneară. “Anual, staţiunea Tăşnad este vizitată de circa 250.000 de turişti. Avem turişti pe toată durata anului, nu numai în sezonul estival. Acest lucru este posibil datorită cabinetelor de tratament şi piscinelor interioare ale unor hoteluri. De asemenea, avem şi pavilionul de iarnă, care funcţionează în sezonul rece. În urma campaniei de promovare, ar fi ideal ca numărul de turişti să crească în acest an cu 5-10%. Acest lucru este foarte posibil, căci am insistat pe promovarea la târgurile de turism organizate în Cluj Napoca. Potrivit statisticilor noastre, circa 40% din turiştii care vin în staţiunea Tăşnad în decursul unui an provin din judeţul Cluj. Cu alte cuvinte, în fiecare an, staţiunea noastră are circa 100.000 de turişti clujeni”, ne-a declarat primarul oraşului Tăşnad, Vasile Mitraşca.

    Dotări suplimentare în ştrand
    Pe lângă promovarea la târgurile de turism, primarul Vasile Mitraşca este convins că şi noile dotări ale ştrandului vor duce la creşterea numărului de turişti, în special al celor tineri. “În mai va fi inaugurată o bază sportivă multifuncţională. Vom pune la dispoziţia turiştilor un teren de tenis cu piciorul cu gazon artificial, respectiv un miniteren de fotbal şi unul de volei cu nisip. Având această bază, avem posibilitatea să organizăm periodic diferite competiţii sportive. De asemenea, turiştii noştri vor avea la dispoziţie un spaţiu modern de campare, amenajat şi echipat conform cerinţelor europene în domeniu”, ne-a mai declarat primarul Vasile Mitraşca.
    Tot pentru a creşte gradul de atractivitate al staţiunii balneare, Primăria Tăşnad intenţionează să organizeze la fiecare sfârşit de săptămână diverse programe cultural-artistice. Chiar dacă nu va fi vorba de formaţii şi artişti de top, aceste programe vor reuşi să stârnească interesul şi aprecierea unui număr mare de turişti, este de părere primarul Vasile Mitraşca.
    Szasz Lorand

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE