More  Spectacol dedicat social-democratelor din Carei

  - Advertisement -

  carei-psd

  Femeile social-democrate din Carei au organizat marţi seară un spectacol dedicat doamnelor şi domnişoarelor. Sub titlul “Femei şi flori”, evenimentul a inclus recitări de poezii şi momente artistice menite să evidenţieze rolul pe care femeile îl au în societate.

  Pentru a marca Ziua Internaţională a Femeii, doamnele social-democrate din Carei au dorit să sărbătorească împreună cu comunitatea din care fac parte. Ele au organizat un spectacol menit să omagieze femeia, fie că vorbim de mame, bunici, femei de carieră, iubite sau prietene. Preşedintele Organizaţiei de femei a PSD din Carei, Rodica Maxi, a declarat că toată organizarea s-a bazat pe munca de echipă şi că spectacolul nu ar fi avut loc fără implicarea fiecărui membru. “Am vrut să oferim tuturor femeilor o seară specială, să ne bucurăm împreună de ziua de 8 Martie”, a mai adăugat Rodica Maxi. Asumându-şi rolul de gazdă, aceasta le-a vorbit femeilor prezente despre însemnătatea Zilei Internaţionale a Femeii şi a subliniat eforturile pe care femeile le-au făcut în trecut pentru a dobândi drepturile şi statutul de care se bucură astăzi.

  Spectacolul, care a umplut Sala Cavalerilor, a inclus recitări de poezii de către copiii şcolilor din regiune şi momente artistice în interpretarea celor de la Clubul Elevilor şi a Ansamblului Ceatăra. Evenimentul a continuat cu un recital folk susţinut de Sorin Bălaj iar la final pe scena improvizată a urcat interpretul de muzică populară Petrică Mureşan, bucuros că s-a aflat din nou în faţa publicului careian.

  La eveniment au fost prezenţi şi colegii din cadrul organizaţiei sătmărene a PSD. Gazda evenimentului, preşedinta femeilor social-democate din Carei, Rodica Maxi, a făcut şi un apel umanitar. Cei prezenţi au fost rugaţi să contribuie cu donaţii pentru a o ajuta pe artista Smaranda Nemethi. Doamnele şi domnişoarelor care au participat la spectacolul de marţi seară au primit cadou din partea Organizaţiei PSD Carei câte un mărţişor.

  Silvia Spanciu  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  Cu buzele umflate

  0