More


  Volei masculin – Play – off – Volei Municipal Zalău începe meciurile pentru medalii, iar Șimleul pentru locurile V-VI

  - Advertisement -

   
  Formaţia pregătită de Aurel Vlaicu şi Bogdan Nicolae, Volei Municipal Zalău, susţine azi și mâine, primele două meciuri contând pentru accederea în finala Diviziei A1 de volei masculin, pe terenul celor de la SCM Universitatea Craiova. 
   
  Volei Municipal Zalău a ratat primul obiectiv propus în acest sezon, câştigarea Cupei României, după ce a întâlnit în faza semifinală campioana en-titre, CVM Tomis Constanţa, în faţa căreia a cedat cu 1 – 3. Conducerea speră ca echipa din Zalău să-şi respecte blazonul şi să acceadă în finala campionatului Diviziei A1.
  Și de această dată Volei Municipal Zalău se va duela în semifinalele campionatului, la fel ca anul trecut, cu SCM Universitatea Craiova, echipă în faţa căreia a ratat calificarea în finală.
  Primele două jocuri, după sistemul „trei victorii din cinci meciuri” sunt programate la Craiova, la finalul acestei săptămâni. Prima partidă are loc azi de la ora 15:45, iar cea de-a doua, sâmbătă, de la ora 19.00, ambele în Sala Polivalentă din Craiova.
  În cealaltă semifinală, CVM Tomis Constanţa întâlnește Dinamo Bucureşti, primele meciuri fiind programate la Constanţa. Faza semifinală se joacă după sistemul „trei victorii din cinci partide”.
  Cealaltă reprezentantă a Sălajului angrenată în play-off, Phoenix Şimleu Silvaniei, se luptă pentru una dintre primele şase poziţii ale clasamentului. Voleibaliştii şimleuani s-au calificat în faza a doua a play-off-ului, după ce au eliminat în prima fază formaţia LPS Piatra Neamţ, de care a dispus cu 2 – 1 la general, două partide având loc la Şimleu, iar una la Piatra Neamţ.
  Primul duel dintre Unirea Dej şi Phoenix Şimleu Silvaniei este programat vineri după-amiază, de la ora 17.00, în Sala Sporturilor din Dej, iar al doilea joc este programat miercuri, 2 aprilie, la Sala Sporturilor din Şimleu Silvaniei. În caz de egalitate după primele două partide, meciul decisiv este programat sâmbătă, 5 aprilie, la Dej.
  Iulian Duma


  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img