More


  După două mandate în Primăria Zalău, viceprimarul Zalăului, Daniela Coța, pe picior de schimbare

  8
   
  Zilele viceprimarului municipiului Zalău, Daniela Gabriela Coța, președinta organizației de femei a PSD Sălaj, are zilele numărate în executivul Primăriei Zalău. 
   
  =

  Astfel, primul punct al ordinii de zi din cadrul ședinței ordinare din data de 6 august, este tocmai cel privind schimbarea din funcția de viceprimar a dnei. Coța, aflată la al doilea mandat de viceprimar (ea fiind desemnată viceprimar și în perioada 2008-2012). 
   
  Proiectul de hotărâre a fost inițiat de consilierii locali municipali ai PNL şi ai PDL care susțin faptul că schimbarea viceprimarului din Zalău este „o necesitate obiectivă”, enumerând mai multe considerente ce ţin – potrivit expunerii de motive – de activitatea desfăşurată în cadrul Primăriei şi Consiliului Local, în special de divergenţele de opinii dintre Daniela Coţa şi restul Executivului Primăriei. 
   
  Pentru ca acest proiect să poată fi adoptat și să fie desemnat un alt viceprimar (punctual 2 de pe ordinea de zi, n.r.) este nevoie de votul tuturor consilierilor PNL și PDL, mai precis 11 voturi (împreună cele două formațiuni politice întrunesc acest număr de voturi și schimbarea este iminentă). Din câte se pare, PDL Sălaj va avea un viceprimar al Zalăului, în persoana consilierului municipal și fost subprefect al Sălajului, Claudiu Bârsan. 
  Iulian Duma


  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img