More


  Jandarmii sălăjeni, în stradă

  - Advertisement -

  Ei vor asigura măsurile de ordine publică la manifestările desfăşurate cu ocazia „ZILELOR CETĂŢII” și a „FESTIVALULUI ROMAN ZALĂU – POROLISSUM”

  Peste 150 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Sălaj, sprijiniţi de 12 jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj Napoca, vor fi angrenaţi în misiuni de ordine publică, pe toată perioada manifestărilor cultural-artistice şi sportive care au loc cu ocazia Zilelor Cetăţii.

  În perioada 25-27 iulie, jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică, independent sau sprijiniţi de Poliţia Municipiului Zalău şi Poliţia Locală Zalău, pe timpul desfăşurării activităţilor dedicate Zilelor Cetăţii.

  Pe „platoul de marmură”, jandarmii vor organiza un punct de lucru cu publicul şi de coordonare a activităţilor. Cetăţenii se pot adresa atât jandarmilor aflaţi la punctul de lucru cât şi jandarmilor aflaţi în patrule de ordine publică, pentru a sesiza diferite probleme cu care se confruntă, în special probleme legate de săvârşirea faptelor antisociale.

  Pentru a preveni producerea unor evenimente neplăcute, IJJ Sălaj atenţionează că „aceste manifestări – care implică un public numeros – reprezintă oportunităţi pentru infractori, iar cetăţenii sunt rugați să nu ţină la vedere obiectele şi bunurile de valoare, să manifeste spirit de solidaritate, vigilenţă în locurile aglomerate şi să solicite sprijinul forţelor de ordine aflate în dispozitiv în situaţiile în care este necesară intervenţia acestora”.
  Iulian Duma  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img