More


  Maraton Zumba la Satu Mare

  - Advertisement -

  zumba

  Cel puţin 200 de sportivi de performanţă în Zumba, program de fitness inspirat din dansurile latino, vor participa sâmbătă, la Satu Mare, la evenimentul intitulat “Zumba Fitness No Limits”. Organizat de Bianca Zob, cunoscută instructoare de Zumba din Satu Mare, evenimentul îi va avea ca protagonişti pe instructorii internaţionali William Flores din Suedia şi Stanislava Chalova din Ucraina, precum şi românca Ramona Damacus din Cluj Napoca.

  Astfel, sătmărenii sunt aşteptaţi sâmbătă, între orele 17.00 şi 19.00, la Aquapark, să asiste, dar şi să participe, la un program maraton de Zumba, cu demonnstraţii spectaculoase şi un master class cu cei trei instructori renumiţi. Seara, de la ora 21.00, spectacolul se mută în Piaţa 25 Octombrie, unde, până aproape de miezul nopţii, vor avea loc alte demonstraţii de Zumba cu peste 20 de instructori.

  Zumba este un program de fitness inspirat din dansurile latino, creat de cunoscutul dansator şi coregraf columbian Alberto “Beto” Perez, care implică o combinaţie între elemente ce ţin de dans şi elemente din sfera aerobicului. După succesul pe care l-a cunoscut în SUA, Zumba s-a răspândit cu rapiditate în întreaga lume, astfel încât, în iulie 2009, programul de dance-fitness a ajuns să fie predat de 30.000 de instructori autorizaţi în 40.000 de locuri din 75 de ţări, din Canada până în China. În România primele clase autorizate de Zumba au apărut în 2010, la Bucureşti, Sibiu, Cluj, Oradea, Alba-Iulia şi Braşov, fiind în continuă extindere.
  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img